Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acasa > Rețete > Fel Principal > Paste cu pui și ciuperci în sos alb
Rețeta de paste cu pui și ciuperci în sos alb este gustoasă, aromată și foarte ușor de pregătit. Pastele sunt versatile și nu știu pe cineva care să nu fie îndrăgostit de ele. Se pregătesc rapid, sunt sățioase, iar ceea ce le va însoți va fi realizat mereu după gustul fiecăruia.
Dacă ajungi obosit de la servici, nu trebuie să îți faci griji. O rețeta de paste cu pui și ciuperci în sos alb te scoate din încurcătură și vei putea pregăti o cină atât de bună, cu un sos mega gustos, încât dai fugă la cămară după un colț de pâine ce va șterge ca un burete orice urmă de sos rămasă în fafurie. Fără regrete! Când faci mâncare bună nu rămâne loc pentru regrete.
Pastele folosite pentru această rețetă sunt lansate de curând pe piață, așa că noi le-am testat și am fost încântate de faptul că rămân al dente respectând termenul indicat pe pungă. Vom găti acasă paste cu gust bun, ca la restaurant. Sau poate chiar mai bun.
Vă las să vedeți cât de ușor se pregătesc pastele cu pui și ciuperci în sos alb.
VEDETA REȚETEI
Tăiem ciupercile în bucăți mai mari, apoi le călim în puțin ulei de măsline. Le scoatem din tigaie când sunt puțin călite, nu le lăsăm până devin negre. În același ulei călim puiul.
Punem ciupercile înapoi în tigaie, peste pui, amestecăm și le lăsăm puțin să își împrumute aromele, să se împrietenească. Turnăm smântână de gătit peste acestea.
Adăugăm două polinice din apa în care au fiert pastele apoi punem usturoiul zdrobit/pisat, asezonăm cu sare, piper și oregano. Amidonul din aceasta va ajuta sosul să se lege.
În acest timp scurgem paștele fierte al dente, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugăm pastele după aproximativ 2 minute punem pastele peste sos și amestecăm ușor. Gustăm și adăugăm dacă este cazul sare, piper, oregano.
După un minut luăm de pe foc. Punem în farfurie, presărăm parmezan și pătrunjel și mâncăm.
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!