Frigarui cu mozzarella pane este unul din “acele” aperitive: frumoase, gustoase, perfecte pentru orice masa de sarbatoare! De ce sunt delicioase aceste Frigarui cu mozzarella pane? Pentru ca sunt o combinatie inedita de gusturi si texturi, pe care le puteti adapta foarte simplu gusturilor voastre, dar si ingredientelor pe care le aveti in frigider!
Pesmetul Panko de la Baneasa – crusta perfecta de fiecare data!In reteta de Frigarui cu mozzarella pane am ales sa folosesc pesmetul Panko, un pesmet deosebit, care face o crusta ultra-mega-uber crocanta! Daca nu l-ati incercat pana acum, va recomand reteta de azi.
Iar azi am facut mozzarella pane in crusta de panko cu muuuuulte ierburi aromatice! Pe frigarui mai gasim si tortellini, salami si mortadella, ardei copti si masline. O multime de arome cu iz mediteranean, care fac reteta noastra atat de gustoasa!
Frigarui cu mozzarella pane – sfaturi urileMai intai scurgem foarte bine mozzarella din saramura si o tamponam cu un prosop de hartie pentru a fi perfect uscata. Batem ouale ca pentru omleta, cu sare, piper si ierburile aromatice. Dam bilutele de mozzarella prin faina, scuturam excesul. Le dam apoi prin ou si apoi prin panko.
Dupa ce dam bilutele de mozzarella prin panko, le lasam sa de odihneasca 10 minute. Le prajim apoi in baie de ulei, pana sunt frumos rumenite. Le scoatem pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
Pentru Frigarui cu mozzarella pane, alternam mozzarella pane, felii de ardei copt, salami, mortadella, masline si tortellini. Le stropim cu putin ulei de masline si le condimentam cu sare, piper, ierburi aromatice. DE-LI-CIOS!
Sper sa va placa reteta de azi, arata exceptional si abia astepta sa ajunga pe masa voastra de Paste! Sa va fie de cel mai bine si, alaturi de prietenii mei de la Paste Baneasa, va dorim mult spor in bucatarie si mai ales in pregatirile pentru Paste!