Retete de paste | Paste Baneasa

Focaccia umpluta - Focaccia la tigaie

Medie 30 DESERT Faina Faina

De curand ne-am intors din Venezia si am ramas cu o imagine care o sa ma “bantuie” mereu: vitrinele PLINE ochi cu focaccia. Toate tipurile de focaccia, cu masline, cu ierburi, cu rosii uscate, cu pesto. Dar, de deaprtea cea mai apetisanta focaccia din vitrina era FOCACCIA UMPLUTA. Nu puteam sa nu o incerc acasa, asa ca pregatim impreuna FOCACCIA UMPLUTA sau FOCACCIA LA TIGAIE!

Focaccia umpluta de azi este mai deosebita fata de o reteta clasica de focaccia!
  • Nu este un aluat dospit, ci un aluat cu praf de copt, pe care il pregatim foarte rapid.
  • Nu coacem focaccia umpluta la cuptor, ci in tigaie! Da da, in tigaie! Este gata in maxim 15 minute si este ATAT de buna!
  • Pentru aluat folosim faina Delizia pentru pizza, o faina 550, ideala pentru astfel de preparate!
  • Poti folosi si alte tipuri de umplutura: mai multe tipuri de branza, mai multe tipuri de mezeluri, legume etc.
  • Din cantitatile date iese o focaccia suficient de mare pentru 2 persoane infometate, 4 daca servesc cate o felie generoasa de persoana ?
Nu ai incercat pana acum faina Delizia? Acum e momentul!

Faina Delizia este prezenta in magazine intr-o gama foarte larga, astfel incat fiecare preparat va iesi perfect, de fiecare data, pentru ca folosim faina perfecta pentru el!

  • faina Delizia 550 pentru pizza – perfecta pentru retetele de pizza, focaccia sau piadine
  • faina Delizia 000 pentru patisserie – pe care o puteti folosi la orice tip de aluat dulce, de la prajituri la muffins, de la clatite la chec
  • faina Delizia 000 pentru cozonac – prima faina din gama Delizia pe care am testat-o si care s-a comportat exceptional la framantat. Este o faina ideala pentru cozonac de orice fel, aluatul de briosa, panettone
  • faina Delizia 650 pentru brutarie – ideala pentru painea de casa, chifle, baghete si orice produse de brutarie pe care le pregatiti in casa pentru cei dragi
Reteta de la: Teo's kitchen
^