Paste cu sos de brânză

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

…o sursă infinită de inspirație…

Pasiunea culinară a Cristinei de la Divă in Bucătărie se regăsește în multitudinea de rețete delicioase și atent pregătite, iar plăcerea ei de a găti ajunge și în farfuriile noastre!

Rețetă

Gata în

15 min.

Porții

4

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 400g fusilli Băneasa
  • 50g unt
  • 200 ml smântână
  • 150 l lapte
  • 100g cașcaval ras
  • 100g mozzarella rasă
  • 75g telemea rasă
  • 50g camembert tăiată cuburi
  • 1 lingură parmezan ras fin
  • 1 praf nucșoară
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Regăsiți mai jos toți pașii necesari preparării rețetei.

Poftă bună!

Pasul 1

Pregătim pentru început ingredientele.

Cu 5 minute înainte să fie gata pastele topim untul, apoi adăugăm smântâna.

Amestecăm și adăugăm brânzeturile, apoi laptele.

Pasul 2

Lăsăm pe foc până se topesc brânzeturile, apoi asezonăm cu sare, piper și puțină nucșoară.

Pasul 3

Luăm de pe foc pastele și le scurgem, apoi le punem în sosul de brânză și amestecăm până sunt toate pastele acoperite.

Servim imediat.

Poftă bună!

.

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

farfalle-cu-ton-reteta-diva-in-bucatarie-AdV
Rețetă

Gata în

15 min.

Porții

3

Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

2