NoutatiANTONIO DI VAIO

Din pasiunea romanilor pentru traditia italiana si produse de calitate s-a nascut marca Antonio di Vaio.
Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, adaptata gusturilor romanilor; o combinatie perfecta intre grau dur si grau comun care asigura o calitate buna, culoare aurie si un pret competitiv;
Pastele din grau dur Antonio di Vaio garantează un gust desăvârşit precum şi un aport considerabil de fibre şi subtanţe nutritive, necesare pentru un regim alimentar echilibrat.
Contin un nivel ridicat de proteina, de minim 12%, specific pastelor din grau dur.

BĂNEASA LANSEAZĂ CAMPANIA ”RESTAURANTUL DE ACASĂ”

DELIZIA

Delizia este noul nostru brand pe care te poti baza atunci când vrei sa ii rasfeti pe cei dragi cu bunătăţi pregatite in casa, atunci când vrei sa adaugi un deliciu mesei.
Noua gama Delizia ofera 4 tipuri de faina, gris, pesmet, malai; Făina este un ingredient esenţial în orice bucătărie, fiind folosită la paine, prajituri, produse de patisserie. Delizia ofera consumatorului produsul ideal pentru fiecare preparat: Faina tip 000 pentru patiserie, Faina tip 000 pentru Cozonac, Faina tip 550 pentru pizza si Faina tip 650 pentru brutarie.

BĂNEASA LANSEAZĂ CAMPANIA ”RESTAURANTUL DE ACASĂ”

BĂNEASA LANSEAZĂ CAMPANIA ”RESTAURANTUL DE ACASĂ”

Îți place să găteşti după propriile rețete și nimic nu poate concura cu bucătăria ta. Dar din când în când ai vrea să mai schimbi meniul cu unul din restaurant. Iar acum poți.
Cumpără produse Băneasa în perioada 6 februarie - 5 iunie 2017, înscrie în formular codul de pe pachetele participante la promoție și poți câștiga instrumentele de gătit ale unei bucătării moderne.

BĂNEASA LANSEAZĂ CAMPANIA ”RESTAURANTUL DE ACASĂ”

BĂNEASA ADUCE O INOVAȚIE ÎN DOMENIU:
FĂINA CU PRAF DE COPT!

Noul sortiment este o garanție pentru reușita oricărei rețete în compoziția căreia intră acest ingredient de creștere.
Făina care crește singură asigură concentrația ideală de praf de copt care trebuie adăugat in rețete.
Am folosit 5g praf de copt pentru 500g făină și 10g pentru 1000g pentru a oferi echilibrul ideal intre cele două ingrediente care garantează succesul preparatelor.

BĂNEASA ADUCE O INOVAȚIE ÎN DOMENIU: FĂINA CU PRAF DE COPT!

PASTE FĂINOASE DIN FĂINĂ DE GRÂU DUR 100%

Suntem mereu atenți la tendințele de consum și la nevoile clienților noștri. De aceea, ne-am completat oferta cu noua gamă de paste Băneasa din grâu dur!
Beneficiile lor, susținute constant și de specialiștii în nutriție, ne-au determinat să dezvoltăm o linie de producție destinată acestui segment de piață, în variantă premium.
Pastele din grâu dur sunt pline de calități:

  • Gust deosebit, culoare aurie;
  • Rezistență în procesul de fierbere;
  • Sosurile aderă la suprafața pastelor;
PASTE FĂINOASE DIN FĂINĂ DE GRÂU DUR 100%


^